Tervetuloa tutustumaan Elämän ilo -messujen luentoihin. Osaan ohjelmien sisäänpääsyyn vaatii workshop-pääsylipun.


Lauantai Duetto 2

Sunnuntai Duetto 2

Lauantai 13.4.2019

DUETTO 2 (pääareena)

Astrologisesti historialliset vuodet 2019-2020

Seppo Tanhua
Lauantai 13.4.2019 klo 11:00-11:50

Tulossa on astrologinen ajanjakso, johon löytyy monia vertailukohtia 1990-luvun vaiheesta, jolloin tapahtuivat mm. Berliinin muurin murtuminen, Neuvostoliiton hajoaminen ja valuuttakriisit. Nyt astrologiset kuviot ovat kovemmat kuin tulloin ja tarkastelen juuri näitä mahdollisia energioita. Energinen muutos on myös mahdollisuus omassa elämässä, joten omat oivallukset avaavat niitä tuona aikana. Lopputulos voi olla, että sinulle on tulossa loistokkaat vuodet.

Myyntipöydältä löydät Astro.fi tutut tuotteet ilman paperisia versioita , joihin on saatavilla alennuskoodeja verkkokaupassa ostoksia varten.

www.astro.fi

Supermarket Survival – rakkaudesta ruokaan ja hyvinvointiin

Olli Posti
Lauantai 13.4.2019 klo 12:00-12:50

Olli Posti on hyvinvointivaikuttaja, jonka oma elämäntarina antaa loistavan esimerkin siitä, miten syömällä hyvin voimme vaikuttaa omaan hyvinvointiimme. Supermarket Survival -kirja on syntynyt rakkaudesta ruokaan, mutta myös näyttämään, miten arjessa voi tehdä parempia valintoja tavallisessa marketissa dieetillä kitumisen ja kieltäytymisten sijaan.

Vapaudu tukahdutetuista tunteista

Harri ja Ilkka Virolainen
Lauantai 13.4.2019 klo 13:00-13:50

Luennolla käydään läpi konkreettisesti, millainen vaikutus tukahdutetuilla tunteilla voi olla terveyteen ja hyvinvointiin. Lisäksi käsitellään tukahdutettujen tunteiden vaikutusta yksilön toimintaan elämän eri osa-alueilla. Usein tukahdutettuihin tunteisiin liittyy itseä ja elämää rajoittavia uskomuksia, jotka ohjaavat yksilön tapaa toimia ja kokea elämää. Paikoin yksilö toistaa samoja toimimattomia käyttäytymismalleja vuosikymmenien ajan, ilman syvää sisäistä rauhaa. Näin ei kuitenkaan tarvitse olla.

Luennolla esitetään konkreettisia keinoja, miten laskea irti tukahdutetuista tunteista ja rajoittavista uskomuksista. Tämä edistää vapauden ja rauhan kokemista.

Tohtori Ilkka Virolainen ja tohtori Harri Virolainen ovat opiskelleet tunteisiin ja mielen voimavaroihin liittyviä asioita useissa eri maissa. He ovat kirjoittaneet useita aiheeseen liittyviä tietokirjoja kuten Anteeksianto ja Mielen voima kirjasarja. Harri ja Ilkka ovat valmentaneet ja konsultoineet ihmisiä aiheeseen liittyen useiden vuosien ajan. Sessioihin ihmisiä on tullut eri puolilta maailmaa. Ilkka ja Harri ovat pitäneet tunteisiin liittyviä luentoja ja workshopeja eri ryhmille.

Matka työriippuvuudesta läsnäoloon

Sampo Manninen
Lauantai 13.4.2019 klo 14:00-14:50

Kun aikoinaan synnyin etelähämäläiseen työhulluun tapakristittyyn perheeseen, oli kohtaloni imeä äidinmaidossa uskomus työnteon hyvyydestä ja kaikkivoipaisuudesta. Kesti noin 50 vuotta oppia ymmärtämään, että kaikki tuo työhulluus oli minussa riippuvuutena ja ohjasi käytöstäni ehdoitta. Laitoin kaiken työn alttarille ja tuo ”uskonto” vei minua kuin litran mittaa.

Täytettyäni 40 alkoivat ensiaskeleeni kohti tietoisuuteni muutosta, ensin meditaation myötä ja myöhemmin monien muiden oivallusten auttamana.
Alkoi irtipäästäminen uskomuksista, menneistä tapahtumista, asioista, ajatuksista, omaisuudesta ja lähes tulkoon kaikesta mitä vain voi kuvitella. Koska kaikki nämä olivat liimaantuneina soluihini ja tietoisuuteeni erilaisilla tavoilla, vaadittiin paljon erilaisia tekoja ja toimia että irtipäästäminen voi oikeasti tapahtua. Piti hyväksyä kuolema monissa muodoissaan ja elää todeksi sen vapauttava voima.

Piti oppia olemaan läsnä kaikelle sille mitä on. Se on avanut tien intuitiolle ja entistä herkemmälle itseni kuuntelemisen tasolle.

Sampo ohjaa luennolla myös irtipäästämisen meditaation, joka on auttanut kymmeniä tuhansia ihmisiä eri puolilla maailmaa vapautumaan uskomuksistaan ja erilaisista elämän rajoitteistaan.

Tule olemaan läsnä itsellesi.

Seminaari: Läsnäolon mysteeri

Tommy Hellsten
Lauantai 13.4.2019 klo 15:00-16:20

Kiire, joka siis on sitä, että ihminen ei ole tässä, vaan pitäisi olla seuraavassa hetkessä. Sen oivaltaminen, että kiire ei ole mikään luonnonvoima, eli se ei tapahdu meille, vaan me luomme sen itse. Me luomme sen itse omilla valinnoillamme, jotka ohjautuvat meidän arvoistamme. Jos me voimme luoda kiireen ja olemme siitä vastuussa, kun ymmärrämme sen, voimme luoda kiireen vastakohdan. Eli läsnäolon. Sekään ei ole luonnonvoima, vaan sekin voidaan luoda omilla valinnoilla ja tietoisuuden syventämisellä. Se on yksi asia, mutta tietysti on monia asioita, jotka ovat johtaneet siihen, että läsnäolo ilmiönä on hyvin kiehtova.

Olen oppinut ymmärtämään, että kun ihminen on läsnä, tässä hetkessä, tässä paikassa, niin hän sattuu olemaan paikassa, joka avautuu ylöspäin. Ja siihen läsnäolon tilaan tulee KAIKKI, mitä me suinkin tarvitsemme. Ja se väline, jolla me tavoitamme sen, joka on tulossa tähän hetkeen, on intuitio, joka ennemmin tai myöhemmin syntyy läsnäolon tilassa ja vahvistuu ja voimistuu, sitäkin kautta, että ihminen alkaa rekisteröidä ne heikot signaalit, hennot aavistukset. Jos ihminen ei ole läsnä, hän ei kuule niitä, hän ei pysähdy niiden ääreen, ne ovat liian hentoja, ne menevät ohitse. Mutta kun elät läsnäolon tilassa, sinulle tulee valppaus, joka johtaa siihen, että alat rekisteröidä intuitiivisia viestejä. Ja kun ensin rekisteröit ne, se tarkoittaa sitä, että olet alkanut suhtautua niihin vakavasti. Ja kun alat suhtautua niihin vakavasti, teet sen hirvittävän mielenkiintoisen havainnon, että niistä voi synnyttää tekoja. Eli, kun intuitiiviset aavistukset synnyttää teoiksi, alat ohjautua sieltä ylhäältä, selittämättömästä, elät mysteerissä.

www.tommyhellsten.com

TRE- menetelmän
esittely ja menetelmän harjoittelua

Eija-Mariia Väisänen
Lauantai 13.4.2019 klo 16:30-17:50 Workshop

TRE on yksinkertainen ja helposti omaksuttava itsehoitomenetelmä, jonka vaikutukset ilmenevät nopeasti.

Vaikutukset:

 • Rentouttaa tasapainottaen vireystilaa
 • Purkaa stressin ja traumaattisten kokemusten aiheuttamaa jännitystä kehossa.
 • Auttaa kehoa ja mieltä eheytymaään
 • Auttaa parempaan läsnäoloon kehossa ja ihmissuhteissa

Menetelmässä käynistetään lihasten tärinä, luonnollinen ja nopeasti vaikuttava palautumismekanismi.

TRE: n kehittäjä on Amerikkalainen David Berceli, kansainvälisesti tunnettu stressin- ja traumahoidon asiantuntija. Hän on auttanut yhteisöjä selviytymään luonnonkatastrofejen ja kriisitilanteiden vaikutuksista.

TRE auttaa vapautumaan stressiä, jännityksiä ja traumoja aiheuttavista kokemuksista. Sitä hyödyntävät kuormittavissa ammateissa työskentelevät kuten erityisopettajat, sosiaalityöntekijät, terveydenhuoltohenkilökunta, poliisit, palomiehet jne. Monet käyttävät TRE:tä omatoimisen kehonhuollon ja rentoutumisen välineenä.

Hyödyt, joita metodin käyttäjät mm. kokevat:

 • vähemmän jännitystä ja ahdistusta
 • Enemmän energiaa ja kestävyyttä
 • Vähemmän työstressiä
 • Parempi uni
 • Vähemmän lihas- ja selkäkipuja
 • Parempi impulssikontrolli ja tunteiden hallinta
 • Vähemmän tunneperäisen stressihäiriön oireita
 • Parantunut kehoyhteys ja itsetuntemus
 • Parempi vuorovaikutus ihmissuhteissa

Rentoutusterapeutti, luokanopettaja
Sertifioitu TRE ohjaaja
Eija-Mariia Väisänen

Aloituskurssit, TRE syventävät ryhmät sekä lisätiedot TRE yksilöohjauksesta sivulla: www.lahdeelamaan.fi

OPUS 3

Paulan voimaannuttavat runot

Paula Artes
Lauantai 13.4.2019 klo 11:00-11:25

Kuulen kutsun.
Se kiehtoo kovin.
Sinne kasvoni käännän ja kutsua kohti kuljen.
Kuljen kohti päämäärääni, tietämättä, mitä ja mihin tuo päämäärä minut vie.
Nautin matkasta, jolla nyt olen. Tunnen koko kehossani, että, se on oikein.
Kuljen kohti kutsua, kuljen kohti sinua, mikä tai mitä se ikinä onkaan!
Heitän pelot ja epäilykset harteiltani, hyppään ja luotan- se kantaa!

Ensimmäinen luento koostuu tekemistäni runoista, joita kutsun voimarunoiksi. Ne avaavat sinulle väylän omaan sydänyhteyteen ja ei tarvitse, kuin kuunnella ja hypätä runojen matkaan. Samalla saat ihanaa ja eheyttävää energiaa!

Olen Paula Artes, tietoisuusvalmentaja, intuitiivinen valokuvaaja sekä energia – ja enkelihoitaja. Sekä rakkauden ja ilon viestintuoja.

www.valonsielu.fi

Tietoinen rakkaus, mitä yllätyksellistä se voi elämääsi tuoda?

Paula Artes
Lauantai 13.4.2018 klo 11:30-12:20

Luento on kerrontaa rakkaudesta, elämästä, opeista ja tietenkin siitä, mitä siinä hetkessä on hyvä ja tarpeen tuoda näkyväksi. Tuo hetki on sinulle, joka olet valmis antautumaan rakkauden ja ilon viestille. Heittäytyä tietoisuuden matkaan! Kiitos, kun olet! <3

Olen Paula Artes, tietoisuusvalmentaja, intuitiivinen valokuvaaja sekä energia – ja enkelihoitaja. Sekä rakkauden ja ilon viestintuoja. Elämän monia puolia olen ennättänyt näkemään ja kokemaan vaikka olenkin vasta 38 vuotias.

Näistä elämänopeista olen ammentanut suunnattomasti voimaa ja oppinut hyväksymään herkkyyteni ja omat lahjani- itseni! Niiden löytämiseen ja tunnistamiseen meni vain hieman aikaa. Kaikki tämä alkoi sillä, että tahdoin ymmärtää, mitä on rakkaus ja miten se ilmenee? Siitä alkoi uusi elämä ja uudet tuulet monellakin tavalla, joita saan ilolla jakaa Elämän Ilo- messuilla.

Tule kuuntelemaan, kuinka tietoinen rakkaus on avannut monia ovia elämässäni.Nuo ovet ovat olleet tie ja väylä sydänyhteyteeni. Nyt tahtoisin jakaa tämän viestin omalla tavallani, kuunnellen intuitiotani ja kertoa teille sen, mitä sillä hetkellä on tarpeen ja tarkoitus kuulla!

www.valonsielu.fi

Healing for Generations: Family Constellation

Barbara Hauser
Lauantai 13.4.2019 klo 12:30-13:20

Many of our recent problems, whether health, life or emotional problems, are based on the experiences of our ancestors. Each trauma, each braking the rules of the system that happened decades before is able to reach us today. If we want to work in a holistic way, we also have to take into consideration the power of our family system and history.

But not only ancient trauma can affect us today, also former struggles and fights, missing or neglected people, early died family members, sickness and injuries, physical or emotional cruelties, hierarchic difficulties. Everything is associated with emotional reactions. The family memory is able to store this information and tries to bring the system back into balance. That is the point where we are involved and sometimes entangled.

Family Constellation is an alternative and spiritual psychotherapeutic method to make contact with the foregone generations of our family, to discover what happened and especially which emotions were associated with these situations. It gives us tools to solve the blocking energies. It is a wonderful energetic and efficient way of work, because it is on point and very fast.

The most important energy in the healing process is love. If love does not flow in ourselves or in the family between single persons or generations, life energy is stuck and we get unhappy, unable to act or sick. So the method of Family Constellation helps us, to change our live and also the living conditions for our children. If love starts to flow again, all involved people in the constellation process can feel that physically.

I am a healer and alternative psychotherapist in Germany, energy and light worker, chrystal healer, accompanied by angels and spiritual beings. My work is always a combination from all influences I had and still have while being connected. My interest in people helps me to find out there needs for being healed and I intuitively find the right tools.

Finland is my second home, so there will be chances for appointments and healing sessions, workshops and lectures all over the year. I also offer appointments via Skype, so we also can work from a distance, when I am in Germany. In summertime you will meet me in Seinäjoki, Alajärvi, Kuortane, Karstula and other places.

www.hauser-energetik.de

Facebook: Barbara Hauser, Hauser Energetik

Instagram: hauser.energetik

Tutustu selväaisteihin -luento

Anu Väisänen
Lauantai 13.4.2019 klo 13:30-14:20

Tule kuulemaan aisteistasi ja kokeile itse, miten selväaistisi toimivat.

Luennon aikana kerron selvänäöstä, selväkuulosta, selvähajusta, selvämausta, selvätunnosta ja selvätietämisestä. Voit kokeilla aistimista subjektiivisille tasolla. Saat ymmärrystä kuinka se tapahtuu ja mitä se on!

Et tarvitse ennakkoon harjoiteltuja taitoja, vaan luennon aikana asiat selviävät ja kokeilut suoritetaan mukavalla huumorilla höystettynä.

Jos siis haluat tietää itsestäsi ja aisteistasi lisää, tule mukaan!

Luennoitsijana meedio Anu Väisänen

Enkelimeditaatio: Arkkienkeli Metatronin ja Kultaisen Kristus-energian kanssa.

Sanni Nevalainen
Lauantai 13.4.2019 klo 14:30-15:20 Workshop

Salli itsellesi hyvä ja paras! Tule yhdistymään syvyyteesi ja viisauteesi. Meditaatio auttaa runsauden ja hyvän sallimisessa itselle. Alussa tehdään tilaa uudelle päästämällä irti vanhasta. Tämän jälkeen vastaanotetaan yhdessä oman sielun, enkeleiden, Kristus-energian ja ylösnousseiden mestareiden kanssa elämään ihmeitä, enkelityökaluja ja rakkautta. Meditaatio päivittää sinua voimakkaasti uuteen ja ihanaan kristalliseen ja kultaiseen energiaan. Mukana hoitamassa on runsaasti arkkienkeleitä Metatronin johdolla.

Arkkienkeli Metatron on erittäin mahtava ja voimakas enkeli. Hän on äärettömän tärkeä juuri nyt, sillä hän auttaa vahvasti Maa-planeetan muutoksissa. Hän myös auttaa pyynnöstäsi sinua etenemään henkisellä polullasi kohti laajempaa tietoisuutta. Metatron on voimakkaasti mukana, kun ihmiselle aktivoidaan uutta, laajempaa chakra-järjestelmää. Niinpä voit kutsua häntä, kun haluat uudistaa energiakehoasi, ja pyytää häneltä kristallikehon tai valokehon aktivointia ja kaikkea sitä, mikä vie sinua hyvällä tavalla eteenpäin. Kristallikeho on valokeho, joka on samalla myös ylösnousemuskeho. Energiat tässä kehossa ovat huikeat. Muistathan kuitenkin, että tällainen energiakehon muutos on prosessi ja voi jatkua pitkäänkin. Olethan siis kärsivällinen itseäsi kohtaan ja suhtaudut muutoksiin lempeydellä ja kiitollisuudella.

Metatron myös vastaa enkeleiden puolelta enkelikoulustani ja on vastannut siitä koko ajan eli jo yli 11 vuotta.

Sanni on Kauppatieteiden maisteri, Suggestoterapeutti SHY, Valon taiteilija ja kouluttaja. Enkelikoulua hän on pitänyt yli yksitoista vuotta. Sanni myös maalaa sydämen ja sielun maisemia, joilla inspiroi ja tuo iloa yhdessä enkeleiden ja ylösnousseiden mestareiden kanssa.

Viisas Elämä on julkaissut Sannilta kirjat Enkeleiden matkassa ja Enkelit arjessa sekä Katja Frangen kanssa tehdyt Intuitio-kortit.

www.valonvoimaa.fi

Tietoisku: Korkeamman Itsen ja Mestareiden ohjauksessa

Tero Lahdes
Lauantai 13.4.2019 klo 15:30-16:20

Luento käsittelee Elämän Laki -kirjojen sanomaa, ja luennoitsijoiden kokemuksia yhteydenpidosta omaan korkeampaan Itseen ja henkisiin auttajiimme.

Luennon lopuksi on puhdistava ja voimaannuttava meditaatio, joka saattaa sisältää myös kanavointia. Vapaaehtoinen osallistumismaksu 5€.

Workshop: Vapaudu tukahdutetuista tunteista

Ilkka ja Harri Virolainen
Lauantai 13.4.2019 klo 16:30-17:50

Suurin osa ihmisistä tukahduttaa vuosien saatossa tunteitaan kun ei uskalla ilmaista niitä.
Workshopissa vapautetaan tukahdutettuja tunteita turvallisesti erilaisten ohjattujen harjoitusten avulla. Tunteiden kokeminen ja ilmaisu on ihmiselle luonnollista. Ihmisen kasvaessa oppii ihminen kuitenkin tukahduttamaan tunteitaan, koska pelkää ilmaista niitä. Jos tunteita tukahdutetaan, on seurauksena kehon jännittyneisyyttä, estyneisyyttä ja rajoittuneisuutta toiminnan ja käytöksen tasolla. Kun tunne vapautuu kehosta ja mielestä, vapautuu samalla energiaa. Olo on kevyempi ja vapautuneempi. Jo tämän yhden workshopin aikana vapautuu tunnelukkoja ja olo on vapautuneempi.

Tohtori Ilkka Virolainen ja tohtori Harri Virolainen ovat opiskelleet tunteisiin ja mielen voimavaroihin liittyviä asioita useissa eri maissa. He ovat kirjoittaneet useita aiheeseen liittyviä tietokirjoja kuten Anteeksianto ja Mielen voima kirjasarja. Harri ja Ilkka ovat valmentaneet ja konsultoineet ihmisiä aiheeseen liittyen useiden vuosien ajan. Sessioihin ihmisiä on tullut eri puolilta maailmaa. Ilkka ja Harri ovat pitäneet tunteisiin liittyviä luentoja ja workshopeja eri ryhmille.


Sunnuntai 14.4.2019

DUETTO 2 (pääareena)

Rauhallinen ja luova tietoisuus elämän myrskyjen silmässä

Jeremy Qvick
Sunnuntai 14.4.2019 klo 11:00-11:50

Jokainen päivä kohtaamme elämän sen monine puolineen. Välillä elämän aallot antavat meidän kokea iloa, rauhaa ja tyyneyttä. Toisinaan sen myrskyt vievät tasapainomme, emmekä löydä enää itseämme kaikkien konfliktien, haavojen ja reaktiivisuutemme keskeltä. Olisi liian helppo katsoa ulkoista maailmaa tai omia sisäisiä mallejamme ja vakuuttaa itsellemme, että jos ne muuttuisivat voisimme mekin muuttua. Tietoisuutemme ei ole persoonallisten tunteiden, ajatuksien, ulkoisen elämäntilanteen tai sosiaalisten suhteiden vanki. Tämäkin on mahdollista jos päätämme niin, tai jos annamme itsemme passiivisesti vain lainehtia elämän virtojen mukana. En kuitenkaan koe, että vastaus olisi myöskään se, että alkaisimme taistelemaan positiivisten ja myötätuntoisten tunteiden ja ajatuksien puolesta yrittäen korvata edellä mainitut ”negatiiviset” sisäiset mallimme vain toisilla positiivisilla malleilla.

Tämän kaiken sijaan voimme aloittaa joka päivä ja hetki toisenlaisen olemisen tavan. Sellaisen joka ei perustu vastustamiseen eikä myöskään passiivisuuteen. Alamme tutustua mielenkiinnolla siihen mitä kaikkea persoonamme, ja ulkoinen elämämme sisältää ja tulemme löytämään uuden suhteen kaikkeen siihen minkä kohtaamme. Alamme huomata, ettemme oikeastaan ole persoonamme tai edes kehomme sisällä oleva tietoisuus-piste vaan jotakin luovempaa ja vapaampaa. Meillä on vapaus valita minkä merkityksen annamme jokaiselle elämämme asialle, ja tällä tavoin luomme sen miten näemme itsemme ja elämän. Meillä on vapaus herättää itsemme tietoisuutemme unesta ja alkaa luoda uudenlaista kulttuuria elämäämme. Sisäisen ihmisyyden kulttuuria joka ei perustu vanhoihin muotoihin vaan luovassa maailman virrassa elävään tietoisuutemme luovaan voimaan!

Luennolla käymme läpi yhdessä konkreettisesti joitakin sisäisiä kykyjä, ja mahdollisuuksia jotka voimme jo luennon aikana kokemuksellisesti löytää ja jatkaa niiden kehittämistä koko loppuelämämme. Oivallukset, joista jokainen voi kehittää omat harjoituksensa ovat yksinkertaisia sillä käytämme jo näitä sisäisiä voimiamme joka päivä. On kysymys vain siitä, että tuomme nämä kyvyt itsetietoisen kokemuksemme alaiseksi ja otamme siten seuraavan askeleen tietoisuuden ja koko maailmankaikkeuden evoluutiossa.

Jeremy Qvick on taiteellinen tietoisuuden tutkija. Hän lähtee luennoillaan liikkeelle tästä hetkestä intentionaan jakaa kokemuksellisesti oivalluksensa elämästä. Hän puhuu sydämestään käsin ja yrittää kohdata luennolla olevat ihmiset syvällisellä tasolla, siellä missä jokainen jo elää yhteydessä elämän viisauteen. Tällä tasolla jokainen pystyy itse oivaltamaan, ovatko Jeremyn kokemat asiat itselleen todellisia, sillä Jeremyn mielestä jokaisen polku on itse kokea jokainen tieto, ja siten yksilöllisesti luoda oma polkunsa sisäiseen ihmisyyteensä.

www.ihmisyyteen.fi

Yhteys luontoon – yhteys itseen

Jaakko Halmetoja
Sunnuntai 14.4.2019 klo 12:00-12:50

Olemme enenevissä määrin menettäneet yhteyden luontoon – ruokamme alkuperään – sekä metsien moninaisiin terveyshyötyihin. Ikivanhat ajatukset nousevat nykyajassa parrasvaloihin uusilla kulmilla. Japanissa viime vuosina paljon huomiota ja tutkimusta saanut Shinrin-yoku (“metsässä kylpeminen”) tarjoaa hyvän esimerkin luonnossa liikkumisen stressiä lievittävistä ominaisuuksista – ilmaiseksi.

Luento tarjoaa laajan läpileikkauksen oman ekosysteemimme parhaiden ruoka- ja rohdoskasvien hyödyistä, historiasta ja käyttötavoista. Presentaation aikana sukelletaan syvemmin marjojen, villivihannesten ja sienten terapeuttisiin ominaisuuksiin sekä käytännöllisiin ja kulinaristisiin aspekteihin. Kuinka voimme käytännöllisesti hyödyntää ravinnetiheydeltään ylivertaisia terveyspommeja takapihaltamme? Kuinka voimme hyödyntää perinteisiä rohdoskasveja sairauksien ennaltaehkäisyyn? Kuinka palauttaa luontoyhteyttä osaksi arkea myös urbaanissa ympäristössä?

Jaakko Halmetoja on hyvinvointi- ja ravintoasiantuntija sekä tietokirjailija, joka tunnetaan superruoka- ja biohakkerointi-ilmiöiden pioneerina sekä ”ruokafuturistina”. Viimeisen vuosikymmenen Halmetoja on kansantajuistanut säännöllisten mediaesiintymisten sekä noin 100:n vuosittaisen luennon kautta eri terveysteknologioiden ja raaka-aineiden hyötyjä sekä uniikkeja käyttötapoja. Halmetoja on toiminut hyvinvointialan sarjayrittäjänä 20-vuotiaasta lähtien ja työskentelee neuvonantajana useille sekä suomalaisille että kansainvälisille terveysalan kasvuyrityksille.

www.jaakkohalmetoja.info

Läsnäolon kauneus

Taavi Kassila
Sunnuntai 14.4.2019 klo 13:00-13:50

Taavi Kassila on kirjailija, jooga opettaja ja elokuvaohjaaja ja asuu Suomessa ja Intiassa matkustaen Äiti Amman kanssa ympäri maailmaa.

Luennollaan Taavi puhuu läsnäolon kauneudesta ja miten oppia näkemään kauneutta arjessa ja sitä kautta itsessämme. Taavin uusin kirja näkee päivänvalon aivan messuja ennen ja virallinen julkistustilaisuus onkin messuilla sunnuntaina klo 14:30 Riffissä. Taavin löydät sunnuntaina paikalta 2.

Kehon korjausopas

Mira Juntunen
Sunnuntai 14.4.2019 klo 14:00-14:50

Mira Juntusen kirja Kehon korjausopas julkaistiin joulukuussa 2018. Miran intohimo on voimaannuttaa sinut tietämään, että muutos parempaan on mahdollista jokaiselle. Jotain tämän päivän arjen tekemisessä täytyy muuttua, jotta huomisen voinnissa tapahtuisi muutos, joka kantaisi elämänmittaiseen itsestä huolehtimiseen. Kuitenkin tuon vaadittavan muutoksen on oltava hyvin pieni, lähes huomaamattomasti arkeen sujahtava, itse tehtävissä ja perusteltu – ja tietenkin – tuloksia tuova. Sisäiset muutokset tuovat ulkoisia tuloksia. Jokaiselle on mahdollista olla oman elämänsä unelmientoteuttaja.

Miran tie kansainvälisissä yrityksissä uraa tekevästä kauppatieteiden maisterista pilatesta ja reikiä hyödyntäväksi kehoterapeutiksi kulki merkityksettömyyteen havahtumisen ja suoliston hajoamisen kautta. Itseen tutustuessa löytyi yllättäviä juurisyitä oireisiin ja inspiraatio myös toiseen kirjaan Merkityksellinen minä, jota Mira kirjoittaa yhteistyössä luovuusvalmentaja Marika Sarhan kanssa.

Luennolla saat ideoita omaan helpoimpaan muutoksen aloittamiseen ja siinä pysymiseen. Kurkistamme alitajunnan jarruihin ja havahdumme utopistisen unelman voimaan ja arjen pienten päätösten vaikutusvaltaan. Keho on ainut paikka jossa asut koko elämäsi. Vain kohtelemalla kehoasi kuin temppeliä se kohtelee sinua kuin kuninkaallista. Yhdessä olette tiimi. Tule löytämään ymmärrystä tiimityönne tueksi.

www.unelmientoteuttaja.fi
sivulta löydät Miran blogin

Erityisherkän voimavarat ja huippuominaisuudet

Suvi Bowellan
Sunnuntai 14.4.2019 klo 15:00-15:50

Suvi Bowellan syntyi poikkeuksellisen herkkänä. Lapsesta saakka hän poti ulkopuolisuuden tunnetta ja koki olevansa erilainen kuin muut. Vuosikausien pyrkimys sopeutua maailmanmenoon ja olla samanlainen kuin muut johti totaaliseen väsähtämiseen ja masennukseen parikymppisenä. Siitä meni vielä kymmenen vuotta ja vaati ison menetyksen, että Suvi alkoi tutustua itseensä ja löysi sellaisten asioiden ja ihmisten pariin, joissa hänen herkkyytensä olikin voimavara. Elämään tuli uutta syvyyttä, iloa ja merkityksellisyyden tunnetta. Tänä päivänä Suvi auttaa muita vapautumaan elämää rajoittavista uskomuksista ja tunteista, jotta jokainen meistä voisi löytää omat uniikit lahjansa ja luoda itselleen sellaisen elämän, jossa on iloa ja vapautta.

Luennollaan ”Erityisherkän voimavarat ja huippuominaisuudet” Suvi kertoo, kuinka käänsi herkkyyden voitokseen ja kuinka jokainen erityisherkkä voi oppia arvostamaan itseään, löytämään omat huippuominaisuutensa ja järjestää elämänsä olosuhteet niin, että herkkyys on voimavara. Suvi uskoo, että maailma tarvitsee herkkyyttä, sillä herkillä ihmisillä on sellaisia luontaisia ominaisuuksia, joilla voimme rakentaa inhimillisempää ja kestävämpää tulevaisuutta.

Suvi Bowellan on erityisherkkyyden asiantuntija, kirjailija, energiahoitaja ja täydentävien hoitomuotojen kouluttaja. Suvi on tehnyt pioneerityötä energiahoitojen saralla tuoden Suomeen useita hoitomenetelmiä, kuten ThetaHealing® ja Clearing Toxic Emotions –tunneterapia. Suvin kirja ”Ihana herkkyys – rikasta elämää kaikilla aisteilla” valottaa erityisherkän ominaisuuksia, voimavaroja ja kasvun mahdollisuuksia, sekä antaa lukuisia toimivia vinkkejä erityisherkän hyvinvointiin.

Parantava Laulukonsertti

Fado-laulaja Anita De Coteau
Sunnuntai 14.4.2019 klo 16:00-16:50

Konsertissa kuullaan enkelilauluja, rukoislauluja eri kielillä, laulaja Anita De Coteau käyttää ääntä tavalla, joka parantaa ja puhdistaa energioita. Hän on esiintynyt viime vuosina ympäri maailman enkelikonserteillaan mm. Amerikassa, Espanjassa ja muualla Euroopassa.

Esitys on matka sydänkeskukseen, ykseyden lähteelle, olet sydämellisesti tervetullut!

www.anitamusic.org

OPUS 3

Meedio-tilaisuus

Anu Väisänen ja Alan Craig
Sunnuntai 14.4.2019 klo 11:00-12:20

Meediot Anu Väisänen ja Alan Craig tulevat tuomaan viestejä rakkailtamme henkimaailmasta. Tilaisuus käännetään suomeksi.

Tilaisuuden aikana saamme viestiä edesmenneiltä rakkailta, sekä ihmisiltä että eläimiltä. Henkimaailma todistaa olemassaolonsa kertomalla itsestään ja kertomalla viestiä omille rakkailleen tällä puolen. Vaikka jokainen ei voi saada viestiä juuri itselleen, niin henkimaailma on hyvin älykäs ja yksittäinen viesti voi olla tarkoitettu monelle.

Tilaisuuden aikana henkimaailman läsnäolo luo myös vahvan hoitavan energian. Meediot Anu Väisänen ja Alan Craig tuovat viestiä sinulle. Tilaisuuden englanninkieliset osuudet käännetään suomeksi. Anu tuo omien auttajiensa kautta myös viestejä itse.

Viestien jälkeen lyhyt healing-hetki.

Tule mukaan todistamaan, että elämä ja rakkaus on ikuista!

Anu Väisänen ja Alan Craig

Tietoisuuden evoluutio

Timo Tahvanainen
Sunnuntai 14.4.2019 klo 12:30-13:20

Timo Tahvanainen on mies kameran takaa, joskus edestäkin Shadow Camera -Youtube-kanavallaan.

Timo Tahvanainen esittelee uutuuskirjansa Tietoisuden evoluutio teeman. Tämä kirja on yksi kolmen kirjasarjan aloittavasta teoksesta.

Tule mukaan luennolle ja jatkot ovat Riffissä klo 13:45, jossa on Tietoisuuden evoluutio -kirjan virallinen julkaisutilaisuus.

Luonnon viiisaus

Juha Kivinen
Sunnuntai 14.4.2019 klo 13:30-14:20

Luontoviisaus on jatkuvaa tajua ympärillämme olevasta luonnosta ja yhteyttä oman hyvinvointisi lähteeseen – sisäiseen viisauteesi – todelliseen luontoosi! Luennolla syvennymme luontoyhteyteemme ja luonnollisen hyvinvoinnin lähteeseen meissä.

Juha Kivinen auttaa kiireisiä ja stressaantuneita ihmisiä löytämään tasapainoa ja hyvää oloa elämäänsä. Juha on sertifioitu Henkinen valmentaja/ Transformative coach, Kalevalaisen hengenperinnön ja luontomeditaation opettaja (Johannes Setälä keskus) sekä erä- ja luonto-opas.

Juha

Lisätietoja: www.henkinenopas.fi ja facebook: Henkinen opas – Apus Coaching

Special esoteric teaching and healing event

José D. Figueroa Garcia
Sunnuntai 14.4.2019 klo 14:30-15:50

José Figueroa García on espanjalaissyntyinen, nykyään Tallinnassa asuva sieluvalmentaja, parantaja ja opettaja, joka opettaa esoteerista perimätietoa niin läntisistä kuin itäisistä traditioista myös Suomessa. José pitää messuilla intuitiivisesti kanavoidun esoteerisen opetus- ja energiavälitystilaisuuden, lisäksi voit varata yksityisen hoitoajan hoitohuoneeseen.

Workshop: Esoteric teachings on intuition and Transmutation by Fire group healing. Jose will talk from the heart of the ancient traditions on the nature of intuition it’s relationship to personal growth and the development of counciousness.

How to develop it and act upon it The second part of the event will be a group healing ritual using sacred words of power , kototame from Japan and healing mantras together with the element of fire as a transmutational tool.

Facebook José D. Figueroa Garcia Suomi

Keho-mieli -tietoisuus

Sanna Seesvalo
Sunnuntai 14.4.2019 klo 16:00-16:50

Sanna Seesvalo on tamperelainen ekspressiivisen taideterapian ohjaaja, EFT -tunnetyöskentelyohjaaja ja energiahoitaja. Kehon tekemiset vaikuttavat mieleen ja toisinpäin, voimme itse vaikuttaa paljon näiden kahden yhteiseloon.

Keho voi kertoa asioita, joita emme aavistaneetkaan mielen päällä kantavamme ja mieli voi tehdä kehollisia oireita. Sielun oppitunnit sitten vielä lisäävät oman osansa tähän kommuuniin. Tule kuulemaan, miten kehollisen ja aistisen työskentelyn avulla voit päästä selville siitä, mitä kaikkea mukanasi kannatkaan ja miten luopua lastistasi.

Sannan kotisivut löydät osoitteesta www.seesvalo.wordpress.com ja oman FB-sivun Seesvalo ja ryhmäsivun Seesvalo kautta.

RIFFI

PERUTTU!

Arja Kivelä
Sunnuntai 14.4.2019 klo 11:00-11:50

PERUTTU!

Tietoisuuspaneeli

Suvi Bowellan, Taavi Kassila ja Y Laakso
Sunnuntai 14.4.2019 klo 12:00-12:50

Tietoisuuspaneelissa on keskustelu tietoisuuden merkityksestä henkisessä kehityksessä arjen tasolla. Paneelin juontajana toimii Jani Lassila. Hän on kiinnostunut niin tiedemaailman kuin myös siihen kuulumattomista asioista.

Tietoisku: Maailman parantaminen alkaa itsestä – sisäinen tie henkiseen kasvuun.

Jouko Palonen
Sunnuntai 14.4.2019 klo 13:00-13:50

Mihin tarvitaan ajatusjoogaa? On sanottu jo aikoja sitten, että ihminen ei ajattele vaan hänen ympäristönsä ajattelee hänessä. Missä määrin ajatuksemme ovat omaamme tai ympäristön ajattelua meissä?

Maailman parantaminen alkaa itsestä. Ajatusjooga on Itsekasvatusmenetelmä ja harjoituksia tehdään ajatuksin. Ajatusjoogan tavoitteena on itsenäinen ihminen. Lyhyen alustuksen jälkeen teemme yksinkertaisia ja helppoja ajatusjoogaharjoituksia. Jokainen voi itse todeta sen vaikutusta itsessään.
Ensimmäisessä harjoituksessa vahvistamme rauhaa ja harmoniaa eli positiivisuutta itsessämme. Itselleni tähän on liittynyt monien kuukausien, jopa vuosien harjoittelu ja harjoittelu jatkuu edelleen. On hyvä tiedostaa omat ajatuksensa, jotta pystyy toimimaan arjen töissä ja ihmissuhteissa parhaalla mahdollisella tavalla.

Sen jälkeen yhdistämme itsemme vielä ajatuksin hyvyyden voimiin ja vahvistamme hyvyyden voimien auraa ympärillämme.
Meissä jokaisessa on korkeampi Minä jonka tunteminen on jokaisen todellisen itsekasvatusmetodin tavoitteena. Mitä parempi meidän yhteytemme on korkeampaan Minämme, Ikuiseen Itseen sitä helpompi meidän on toimia elämässämme ja elämä opettaa missä tarvitsemme vielä lisää harjoitusta. Seuraavaksi vahvistamme ajatuksin jokaisen läsnäolijan oman korkeamman Minän, Ikuisen Itsen vaikutusta.
Mikäli aikaa vielä jää niin siirrymme seuraavaan harjoitukseen eli harjoittelemme vielä muutaman ajatusjooga kaavan (mantran) jolla on mahdollista parantaa ihmissuhteita, mikäli joillakin on siihen tarvetta?

Tämä jälkeen on vielä mahdollisuus kysymyksille ja keskustelulle. Uskon että tämä tilaisuus on merkittävä jokaiselle henkisen tien kulkijalle ja antaa eväitä tähän osallistuvien ajatteluun ja elämään.

Jouko Palonen on Via ry:n puheenjohtaja. Hän on harjoittanut Kirjeopisto Vian rajajoogaa/ajatusjoogaa yli neljäkymmentä vuotta. Työuraa on saman verran ja viimeisin ammattinimike oli suunnittelun koordinaattori.

Liitteen linkissä on vialaisen yhteisön historiaa:

www.via.fi

Tietoisuuden evoluutio -kirjan julkaisutilaisuus

Timo Tahvanainen
Sunnuntai 14.4.2019 klo 13:45-14:25

Tietoisuuden evoluutio -kirjan virallinen julkaisutilaisuus.

Läsnäolon kauneus -kirjan julkaisutilaisuus

Taavi Kassila
Sunnuntai 14.4.2019 klo 14:30-15:10

Ajatelmarunot kertovat arjen läsnäolon kauneudesta. Alamme lähestyä kaiken kauneuden ja rakkauden alkulähdettä, olemassaolon mysteeriä.

Kirjan kirjoittaja Taavi Kassila on paikalla vastaamassa lukijoiden kysymyksiin kirjasta.

Tietoisku: Maailman parantaminen alkaa itsestä – sisäinen tie henkiseen kasvuun.

Jouko Palonen
Sunnuntai 14.4.2019 klo 15:15-15:55

Mihin tarvitaan ajatusjoogaa? On sanottu jo aikoja sitten, että ihminen ei ajattele vaan hänen ympäristönsä ajattelee hänessä. Missä määrin ajatuksemme ovat omaamme tai ympäristön ajattelua meissä?

Maailman parantaminen alkaa itsestä. Ajatusjooga on Itsekasvatusmenetelmä ja harjoituksia tehdään ajatuksin. Ajatusjoogan tavoitteena on itsenäinen ihminen. Lyhyen alustuksen jälkeen teemme yksinkertaisia ja helppoja ajatusjoogaharjoituksia. Jokainen voi itse todeta sen vaikutusta itsessään.
Ensimmäisessä harjoituksessa vahvistamme rauhaa ja harmoniaa eli positiivisuutta itsessämme. Itselleni tähän on liittynyt monien kuukausien, jopa vuosien harjoittelu ja harjoittelu jatkuu edelleen. On hyvä tiedostaa omat ajatuksensa, jotta pystyy toimimaan arjen töissä ja ihmissuhteissa parhaalla mahdollisella tavalla.

Sen jälkeen yhdistämme itsemme vielä ajatuksin hyvyyden voimiin ja vahvistamme hyvyyden voimien auraa ympärillämme.
Meissä jokaisessa on korkeampi Minä jonka tunteminen on jokaisen todellisen itsekasvatusmetodin tavoitteena. Mitä parempi meidän yhteytemme on korkeampaan Minämme, Ikuiseen Itseen sitä helpompi meidän on toimia elämässämme ja elämä opettaa missä tarvitsemme vielä lisää harjoitusta. Seuraavaksi vahvistamme ajatuksin jokaisen läsnäolijan oman korkeamman Minän, Ikuisen Itsen vaikutusta.
Mikäli aikaa vielä jää niin siirrymme seuraavaan harjoitukseen eli harjoittelemme vielä muutaman ajatusjooga kaavan (mantran) jolla on mahdollista parantaa ihmissuhteita, mikäli joillakin on siihen tarvetta?

Tämä jälkeen on vielä mahdollisuus kysymyksille ja keskustelulle. Uskon että tämä tilaisuus on merkittävä jokaiselle henkisen tien kulkijalle ja antaa eväitä tähän osallistuvien ajatteluun ja elämään.

Jouko Palonen on Via ry:n puheenjohtaja. Hän on harjoittanut Kirjeopisto Vian rajajoogaa/ajatusjoogaa yli neljäkymmentä vuotta. Työuraa on saman verran ja viimeisin ammattinimike oli suunnittelun koordinaattori.

Liitteen linkissä on vialaisen yhteisön historiaa:

www.via.fi

Workshop: Rummun sielu

Arto Hämäläinen
Sunnuntai 14.4.2019 klo 16:00-16:50

Arto Hämäläinen on rummuntekijä, rummuttaja. Workshoppiin voit ottaa oman rummun mukaan ja virittää sen antamaan sinulle juuri sen viestin, joka sinulle on hyväksi ja tarpeellista kuulla. Arton löydät myös pöytäpaikasta 19, josta kenties voit löytää itsellesi oman rummunkin.

Sunnuntain Workshop-koulutustilaisuus sinulle, joka haluat kohdata oman rummun sielun. Workshop toimii parhaiten kun tuot oman rummun mukaan. Viritä rumpu ja anna sen tuoda viestit sinulle tähän hetkeen.

Minut löydät messuilta paikasta numero 19. Voit tulla juttelemaan ja kokeilemaan rummun voimaa yhdessä kanssani.

Jaa iloa muille!