Luennot

Tervetuloa tutustumaan Elämän ilo -messujen luentoihin. Osaan ohjelmien sisäänpääsyyn vaatii workshopin pääsylipun.


Lauantai Duetto 2

Sunnuntai Duetto 2

Lauantai 7.4.2018

DUETTO 2 (pääareena)

Ilon kielletty hedelmä

Klaus Rahikainen
Lauantaina 7.4.2018 klo 11:00-11:50

Lähden liikkeelle omenan symbolisesta ja historiallisesta merkityksestä, paratiisista ja synnistä, siitä miten ruumiillisuus ja seksuaalisuus on kiellettynä syntinä vähitellen kääntynyt kaiken inhimillisen toiminnan keskukseksi samalla kun elämän tasapainoisesta sisäisestä kohtaamisesta kumpuava ilo on kaikonnut markkinoilta tavoitettavaksi hetkelliseksi tyydytykseksi, iloksi joka kaikkoaa aina vain kauemmaksi pois. Ilo on elämän tila, meitä kaikkia kannattavan ihmeen ilmaisu kehossamme. Omenan muodon avulla voi kuvata koko maailmankaikkeuden kaikki tasot, sillä kaikkea luotua ympäröi omenan muotoinen voima- eli magneettikenttä oli sitten kyseessä galaksi, aurinko, planeetta, ihminen, solu tai atomi. Omena on elämän avain.

Terveisin

Klaus

Avaudu Arkkienkelten avulle arjessa

DianaSofia – Anne Maarit Lahti-Ahola
Lauantaina 7.4.2018 klo 12:00-12:50

Arkkienkeli-meditaatio

Tässä Arkkienkeli-meditaatiossa Mikael suojelee Sinua antaen rohkeutta ja vapautuksen turhista energiasiteistä, Zadkiel puhdistaa ja vapauttaa kantamistasi taakoista, Rafael virtauttaa Sinuun parantavaa energiaansa ja lopuksi Chamuel täyttää Sinut pyyteettömän rakkauden energialla. Meditaatiosta saat myös helppoja tapoja yhteistyöhön enkelten kanssa harjoitusten muodossa ja voit ottaa ne työkaluiksi omaan arkeesi.

DianaSofia

Selvänäköinen EnkeliEnergia-hoitaja, Parantaja, Kanavoija, Enkeli-kouluttaja, Henkinen elämäntapa-ohjaaja

Vapaus, voima & valo lepomielisyyden kolme tasoa

Antti Leponiemi
Lauantaina 7.4.2018 klo 13:00-13:50

Jos yrität hallita elämääsi, kohtaat taatusti stressiä ja huolia. Kaikkea ei tarvitse ymmärtää. Riittää, että annat itsellesi luvan nauttia elämisestä.

Saat luennolla kolme työkalua, joiden avulla voit aloittaa oman todellisuutesi luomisen jo tänään. Mitä jos kaikki on mahdollista?

Antti Leponiemi on tunnetaitojen kouluttaja ja Hyvinvointivalmennus Lepomielen perustaja. Hän ohjaa ihmisiä valmennuksissaan ja luennoillaan saavuttamaan lepomielisyyden – tilanteista riippumattoman onnellisuuden. Lepomielisyys on mielentila, jota ei hetkauta ulkoiset tilanteet tai tapahtumat. Saat itse valita, mitä tahdot tuntea. Antti on luonut konkreettisen prosessin, jolla voit saavuttaa linjauksen todellisen itsesi kanssa ja siten luoda tietoisesti oman todellisuutesi.

Valitse ilo ja helppous ponnistelun tai puskemisen sijasta. Ja sinun ei tarvitse enää koskaan murehtia.

www.lepomieli.fi

Uuteen Kultaiseen Aikaan -meditaatio

Sanni Nevalainen
Lauantaina 7.4.2018 klo 14:00-14:50

Sanni Nevalainen
Kuva: Marko Palojärvi

Sanni Nevalainen, Uuteen Kultaiseen Aikaan -meditaatio yhdessä arkkienkeleiden ja ylösnousseiden mestareiden kanssa. Tule päivittymään ihaniin ja huikeisiin energioihin!

Mukana ihan uusiakin energioita, esimerkiksi ensimmäistä kertaa tässä muodossa Pohjolan Valon Jumalatar-energia, jonka kanavoin 26.1.2018. Mitä nämä energiat voivatkaan avata sinussa? Sydämellisesti tervetuloa kokemaan ja nauttimaan!

Ukon pakka

Susanna Salo
Lauantaina 7.4.2018 klo 15:00-15:50

Susanna Salo
Kuva: Marko Palojärvi

Ukon pakka on Kalevalaista maailmankuvaa ja vanhaa kansanperinnettä valottava teos, joka käsittää 78 kortin tarotpakan ja 302-sivuisen kovakantisen tulkintakirjan.

Alunperin minun ajatukseni oli tehdä suomalaiset shamanistiset voimaeläinkortit, mutta hyvin pian mukaan tuli myös uskomusolentoja, kuten peikkoja ja maahisia. Aloin tutkia uskomusolentoja ensin kirjoista ja lopulta menin kansanrunousarkistolle tutkimaan niitä lähteitä, joista kaikki lukemani kirjat olivat tietonsa ammentaneet. Suomalainen uskomusolentoperinne oli erittäin mielenkiintoinen ja laaja-alainen tutkimuskohde ja siinä riittäisi varmasti eliniäksi uutta ihmeteltävää.

Olen Susanna Salo, helsinkiläinen kirjailija ja kuvittaja sekä pitkän linjan tarot harrastaja. Olen suunnitellut ja toteuttanut tarot-kortit ja kirjan nimeltä Ukon Pakka – Kalevalainen tarot. ISBN 978-952-7204-15-3. Kirjani ja siihen kuuluvat tarot-kortit on julkaistu syksyllä 2017. Teokseni kustantaja on Salakirjat.

Lisätietoa Ukon pakasta löydät verkkosivuiltani www.susannasalo.fi.

Elinvoimainen keho

Teemu Syrjälä
Lauantaina 7.4.2018 klo 16:00-16:50

Elinvoimainen keho kokee iloa omassa arjessaan. Kunnioittamalla juuriamme saamme keholle, mielelle ja syvemmille ominaisuuksille ne rakennusaineet, joista kokonaisuus voi kasata iloa hetkiin. Ilo, elinvoimaisuus, terveys, vahvuus ja rakkaus ovat meidän kaikkien ihmisten synnyinoikeuksia. Voi olla, että tarvitsemme hieman panostusta nykyaikana siihen, että pääsemme käsiksi noihin synnyinoikeuksiin.

Tämä luento muistuttaa sinua siitä ilosta ja kuinka ihmeellinen olet jo nyt.

Ylösnousemuksen portaat PERUTTU, tilalla Orgonisaatio – Paras hyötysuhde löytyy harmoniasta

Jukka Juntunen
Lauantaina 7.4.2018 klo 17:00-17:50

Jukka Juntunen on ehkä Suomen paras asiantuntija vapaaenergiaan liittyen. Tule kuuntelemaan mitä aiheesta on tällä kertaa kerrottavana.

OPUS 3

Äänikylpy – tiibetiläiset kulhot, gongit ja luonnonäänet

Artemis-duo
Lauantaina 7.4.2018 klo 11:00-11:25

Artemis-duo on esiintynyt yhdessä ympäri Suomea jo yli kahdeksan vuoden ajan ja heiltä on ilmestynyt neljä rentouttavaa musiikkia sisältävää levyä – instrumentteinä tiibetiläiset kulhot, gongit, kosketinsoittimet, basso, kitara ja tuulikellot.

Levyjä on saatavilla messuilla messuhintaan Hoitola Artemiksen pöydältä D15.

Ylös pimeydestä, herääminen laajempaan todellisuuteen

Veli Martin Keitel
Lauantaina 7.4.2018 klo 11:30-12:20

Herääminen laajempaan todellisuuteen vie sekä yksilöä että ihmiskuntaa kohti valoisampaa tulevaisuutta

Samaan aikaan kun maailmalla sodat ja ympäristötuhot riehuvat, ihmiskunta on intensiivisessä henkisessä ja teknologisessa murroksessa. Sekä tieteellis-teknologinen että henkis-filosofinen kehitys ohjaavat meitä ymmärtämään, että kaiken takana on oma tietoisuutemme. Valitset itse oman elämäsi laadun ja kollektiivisesti muokkaamme koko ihmiskunnan tulevaisuutta.

Luennollaan Veli Martin kertoo sekä omasta henkilökohtaisesta tarinastaan että ihmiskunnan tulevaisuutta koskevista näkemyksistään. Omalla mielenmuutoksellaan hän on selvinnyt ulos vakavasta masennuskierteestä ja oivaltanut hätkähdyttävien kokemusten kautta, miten ajatuksemme muokkaavat omaa todellisuuttamme. Tukea näihin havaintoihin löytyy myös aikamme johtavien fyysikoiden ja kosmologien tutkimuksista.

Mitäpä jos ajattelet ihan itse – sytytä ilo ajatusjoogalla!

Jouko Palonen
Lauantaina 7.4.2018 klo 12:30-13:20

Olen viimeisessä neljäntoista vuoden aikana työssäni suunnittelun koordinaattorina huomannut miten olennaisen tärkeää on selkeät piirustukset koska sitä paremmin ne toteutuu myös fyysisesti ja sitä vähemmän rakennetta tarvitsee jälkeenpäin korjata tai muuttaa.

Samalla tavalla toimivat myös ajatukset; mitä selkeämmin ja tarkemmin ajatus on muotoiltu ja mitä keskittyneemmin se ilmaistaan sitä paremmin se ilmentyy myös tässä fyysisessä todellisuudessa.
Omien ajastusten tiedostamista voisi ajatella itsestään selvyytenä. Kuitenkin mikäli rohjetaan menemään pintaa syvemmälle ja haluaa havainnoida tekojensa alkulähdettä, omia ajatuksiaan voi löytää syy-yhteyden (kausaliteetti) tekojen alkusyyhyn ajatuksiin.

Oman ajattelun erottaminen kaikesta muusta ulkopuolisista ajatusvirroista ja jopa ns. omasta egopuheesta on aivan olennaista jotta ihminen voi kasvaa ihmisenä. Tunnetussa iskelmässä isä toivoo pojalleen ”kunpa oppisit ajattelemaan”. Opetetaanko jossain ajattelemaan itsenäisesti?

Ajatusjoogan lähtökohtana on että on mahdollista hallita omaa ajatteluaan ja jokainen ajatus muuttaa ihmistä sisältönsä viitoittamaan suuntaan.

Esityksessäni en ainoastaan puhu ajatusjoogasta vaan siirrytään lyhyen alustuksen jälkeen tekemään yksinkertaisia harjoituksia. Sytytetään itsessämme ja ympäristössämme iloa. Jokainen voi testata omassa arkielämässään miten ajatukset toimivat ja tiedostaa yhä paremmin ajatusten lakeja. Tässä ei ole kysymys siitä, että täytyy seurata jotain gurua. Mikäli oivaltaa että omien tekojen alkulähde on omat ajatukset ja omiin ajatuksiin pystyy vaikuttamaan ollaan jo hyvässä lähtökohdassa tällä tiellä.

Jouko Palonen on Via ry:n puheenjohtaja. Hän on harjoittanut Kirjeopisto Vian rajajoogaa/ajatusjoogaa yli neljäkymmentä vuotta. Työuraa on saman verran ja viimeisin ammattinimike oli suunnittelun koordinaattori.

Enkelit keskuudessamme – miten ottaa heihin yhteyttä, kohtaa oma suojelusenkelisi

Karola Räisänen-Salomaa
Lauantaina 7.4.2018 klo 13:30-14:20

Jokaisella Enkelillä on oma tehtävänsä ja tarkoituksensa. Meidän tulisi olla yhteydessä Valon Enkeleihin, koska he ovat täällä meitä varten. Luennolla opit kutsumaan Enkeleitä ja kysymään neuvoa tai apua eri tilanteisiin. Saat myös tutustua omaan suojelusenkeliisi.

Kirkas näkö – opi huoltamaan silmiäsi luonnollisesti

Riikka Karjanlahti
Lauantaina 7.4.2018 klo 14:30-15:20

”Kirkas näkö, kirkas mieli – Opi näkemään luonnollisesti ilman laseja” on ensimmäinen suomalainen kirja maailmalla laajemmin tunnetusta luonnollisesta näönhuoltamisesta. Luonnollinen näkeminen korostaa ihmisen omia vaikutusmahdollisuuksia silmien hyvinvoinnin lisäämiseen.

“Karjanlahti pääsi itse eroon silmälaseistaan menetelmän avulla vajaa 2 vuotta sitten.

– Olin tarvinnut laseja 18 vuotta aamusta iltaan ja suunnittelin laserleikkaukseen menoa. Onneksi löysin luonnollisen näkemisen ennen sitä.”

Silmiä ja näkösysteemiä harjoittamalla on silmien mahdollista päästä takaisin niiden luonnolliseen olotilaan, jolloin ei ole tarvetta laseille tai kostutustipoille. Harjoittelu vaikuttaa positiivisesti myös unen laatuun, muistiin ja keskittymiskykyyn, itsetuntemuksen ja hyvinvoinnin lisääntymiseen sekä ehkäisee silmäsairauksia ja säästää rahaa.

Elämän tarkoituksen löytäminen

The Kabbalah Centre
Lauantaina 7.4.2018 klo 15:30-16:20

“Elämän tarkoituksen löytäminen” kertoo kabbalan perusperiaatteiden mukaisen elämän suuren kokonaiskuvan.

Arjen kiireessä on todella helppoa unohtaa elämän todellinen tarkoitus ja suuri kokonaiskuva. Useimmat meistä etsivät jatkuvasti jotakin “uutta suurta”, emmekä huomaa olevamme koko ajan täsmälleen oikeassa paikassa ja oikeiden asioiden äärellä.

Kabbalan mukaan jokaisella meistä on oma elämän tarkoitus, joka yhdistää kaikki kohtaamamme asiat ja antaa niille merkityksen. Jos pystymme olemaan läsnä kuluvassa hetkessä, meillä ei ole mitään tarvetta huolehtia tulevaisuudesta.

Tule kuulemaan mm. näistä aiheista:
• miten kohotat ymmärryksesi tasoa
• meitä kaikkia koskettavat universaalit lainalaisuudet
• kabbalan työkaluja oman elämäntarkoituksen löytämiseksi
• haasteiden ja pelkojen sekä kykyjen ja lahjojen merkitys

Workshop – Viestejä valomaailmasta

Stella Thelén
Lauantaina 7.4.2018 klo 16:30-17:50

Stella Thelén
Kuva: Heikki Eskola

Tervetuloa mediaaliseen tilaisuuteen, jossa vastaanotetaan viestejä valomaailmasta. Varaa paikkasi jo ennakkoon päivän aikana messupaikalta 35.

Oviraha 15 €

RIFFI

Seuran toiminnan esittelyä

Tampereen Ufo ry
Lauantaina 7.4.2018 klo 11:30-12:20

Ufo- ja paranormaalit kokemukset.

Tampereen Ufo ry
Lauantaina 7.4.2018 klo 11:30-12:20

Ufo- ja paranormaalit kokemukset on luento, jossa Sini-Kukka Ruoho kertoo omista kokemuksistaan. Keskustelua aiheesta.

Universumin lapsen synty.

Tampereen Ufo ry
Lauantaina 7.4.2018 klo 12:30-13:20

Universumin lapsen synty on kooste Rauni-Leena Luukanen-Kilden sanomaa yhdistyksen arkistosta vuodelta 1995.

Enkelit, ufot ja paranormaalit kokemukset. Videoalustus: Hohtava lapsi.

Tampereen Ufo ry
Lauantaina 7.4.2018 klo 13:30-14:50

Lisää Rauni-Leena Luukanen-Kilde helmiä yhdistyksen arkistoista. Keskustelua aiheesta.

Intuitio arjessa

Anna-Riina Zitting
Lauantaina 7.4.2018 klo 15:00-15:50

Kuinka voit ottaa intuitiota ja energianlukemista enemmän käyttöön jokapäiväisessä elämässä.

Workshop – Kosmisia kohtaamisia ja akuuttia ajankohtaista

Kalevi Riikonen ja Arttu Tuomela
Lauantaina 7.4.2018 klo 16:00-17:50

Kalevi ja Arttu
Kuva Eija Riikonen

Riffissä Kalevi Riikonen ja Arttu Tuomela: Kosmisia kohtaamisia ja akuuttia ajankohtaista. Varaa paikkasi jo ennakkoon päivän aikana messupaikalta D13.

Oviraha 10 €


Sunnuntai 8.4.2018

DUETTO 2 (pääareena)

Oman minän löytymisen kautta löydät sielun kodin

Pia Koponen PERUTTU, tilalla Helienda Toivio
Sunnuntaina 8.4.2018 klo 11:00-11:50

Olen kirjailija, olen parantaja, henkinen terapeutti ja pyhiinvaeltaja, joka on löytänyt etsimänsä ja tänä päivänä kulkee johdatuksen kutsumana suorittamassa henkisiä tehtäviä eri maissa. Elän toisessa, tämän maailman takana olevassa rakkauden ja ihmeiden maailmassa, jonne jokaiselle on ovi auki. Tule.

– Ihmiset haluavat elää vapaina, vaan eivät uskalla heittäytyä. On surullista, että moni katsoo elämäänsä ikään kuin sivusta ja antaa toisten määrittää itsensä. Olemme juuri sellaisia, jollaisiksi Jumala on meidät luonut. Jos joku haluaa meidän muuttuvan, hän ei arvosta Jumalan työtä.

– Kun puhumme rakkaudesta, puhumme oikeastaan tarpeesta löytää kumppani, joka täydentää meidät. Jos kuvittelemme elävämme pyyteettömässä rakkaudessa ja vakuutamme, ettemme odota muilta vastapalvelusta, silloin mieli ohjaa meitä.

Mona Ratalahti
Sunnuntaina 8.4.2018 klo 12:00-12:50

Astu uuteen ulottuvuuteen

Katri Levonen
Sunnuntaina 8.4.2018 klo 13:00-13:50

Tiesitkö että olen niin paljon enemmän kuin tällä hetkellä kykenet vastaanottamaan? Oletko valmis kokemaan uudenlaisen olemisen tilan, virtaavan rakkauden tilan, vapautuen sinua paikallaan pitävistä energioista? Kokemaan sitä minkä olet aina sydämessäsi tiennyt olevan mahdollista.

Jokainen haluaa olla rakastettu, se on ihmisen syvin tarve ja kuinka se onkaan vääristynyt yhteiskunnassamme ja saanut kaikenlaisia automatisoituja ohjelmia systeemiimme, jotka itseasiassa vievät meitä kauemmaksi rakkauden puhtaasta kokemisesta ja vastaanottamisesta.

Katri luo tilan, jossa sinä voit kokea huikean rakkauden virtauksen sinussa sekä taivaallisia energioita, tuoden sen kaiken osaksi ihmisyyden kokemusta, jotta sinä voit alkaa elämään todeksi taivasta maan päällä. Tämä on jokaisen syvin tarve, yhteys rakkauteen, Jumalaan. Kuinka moni uskaltaa myöntää sen? Oletko valmis valitsemaan itsesi? Löytämään viimein elämän tarkoituksesi? Vapautumaan siitä mikä ei ole totta? Parantuminen on tila jossa tulemme harmoniaan ja tasapainoon korkeimman päämäärämme kanssa. Katri auttaa sinua parantavan tilan äärelle.

Luento sisältää energeettistä tietoisuustyöskentelyä, avaamista, vanhasta irtipäästämistä, kristalliäänimaljojen äänihoitoa, kristalli lyyran sointeja, korkeaa energian välitystä sekä parantavaa voimaa. Suomessa ei monella ole kristalliäänimaljoja, jotka ovat 99.992% kristallia. Katrilla on malja jokaiselle chakralle. Kristallilyyra on myös harvinainen.

Katri Levonen on kansainvälisesti työskentelevä tietoisuuden avaaja, puhuja, intuitiivinen parantaja, kristalliäänimalja hoitaja. Katrin läsnäolossa rakkaus virtaa ja sinun on mahdollista löytää omassa sisäisyydessä aivan uusia olemisen tiloja. Katrin kyky auttaa ihmistä vapautumaan paikallaan pitävistä energioista, kivuista, tuskasta on uskomattoman tarkkanäköistä. Löydät oman linjauksen, yhteyden rakkauteen Katrin avulla turvallisesti.

Sielunsuunnitelman tunnistaminen

Anja Toivanen
Sunnuntaina 8.4.2018 klo 14:00-14:50

Itselleni käänteentekevä hetki oman itseni ja elämäni ymmärtämisessä oli sielunsuunnitelmani avautuminen, mistä elämääni tuli aivan uudenlainen selkeys, harmonia ja voima. Sielunsuunnitelma on kartta todelliseen minuuteesi, sinulle annettuihin voimavaroihin sekä elämäsi konkreettisesta yhteydestä maailmankaikkeuden runsauteen ja virtaavuuteen jokapäiväisessä elämässäsi.

On todella voimaannuttava kokemus saada yhteys siihen, kuka oikeasti on. Sielunsuunnitelman tunnistamisen kautta elämä avautuu aivan uudella tavalla selkeänä ja kirkkaana, jolloin myös elämän haasteisiin pystyy suhtautumaan uudella tavalla.

Luennollani aukaisen Sinulle, kuinka Sinä voit saada yhteyden omaan sielunsuunnitelmaasi.

Työskentelen sekä ihmisoikeusjuristina että kouluttajana henkisyyden avautumiseen ja oman itsensä löytämiseen liittyvillä alueilla. Oma henkinen matkani alkoi muotoutua 60-luvun loppupuolella, mihin pääset tutustumaan Pauli Liikalan ja Juha Tahvanaisen joulukuussa 2017 tekemällä videolla:

Copyrights: RTV Tuotanto

Olet sydämellisesti tervetullut ottamaan yhteyden Sinun sielunsuunnitelmaasi luennollani sunnuntaina 8.4.2018 klo 14.00-14.50. Kaiken ilon ja kauneuden, minkä olen löytänyt omassa elämässäni, haluan jakaa Sinun kanssasi.

Luennon aiheena on Sielunsuunnitelman tunnistaminen, sunnuntaina 8.4.2018 klo 14:00-14:50 luentosali Duetto 2.

Mikäli haluat lisätietoja luennostani, tavoitat minut sähköpostilla: daisy.toivanen (at) gmail.com tai puhelimitse: 040 532 5503.

Rakkaudella Anja

Uudistava tietoisuuden voima – kuinka kasvat itseksesi nykypäivänä?

Jeremy Qvick
Sunnuntaina 8.4.2018 klo 15:00-15:50

Jeremy Qvick
Kuva Marko Palojärvi

Jeremy etsii luennollaan kaikkien osallistujien kesken läsnäolevassa hetkessä piilevää voimaa, jonka avulla voidaan muodostaa uusi ja elävä suhde itseensä ja ympäröivään todellisuuteen.

Uudessa Ultra-lehdessä 4/2018 löytyy myös haastattelu minusta, jonka ehkä saamme myös nettiin joku päivä!

Ihminen, maailmankaikkeuden kiehtovin pakkaus PERUTTU!

Sunnuntaina 8.4.2018 klo 16:00-16:50

Kirsi Salo
Kuva Pauliina Runola

Ohjelma on peruttu sairastapauksen vuoksi

Ihminen on valtavan kiinnostunut elämämme ns. ulkopuolisista ilmiöistä. Enkeleistä, ufoista, menneistä elämistä. Mutta mikä on ihmisen rooli tässä kaikessa? Miksi ihmeessä valitsimme maailmankaikkeudessa juuri ihmisyyden roolin tälle matkalle?

Oman matkani suurimpia lahjoja on ollut herätä rakastamaan ihmisyyttäni ja elämääni, juuri sellaisena kuin se on. Paras hetki on juuri tässä ja juuri nyt!

Kirsisalo.fi

Kirsi Salo on sertifioitu hyvinvointivalmentaja ja inspiroiva luennoitsija. Hän toteuttaa elämäntehtäväänsä voimaannuttamalla ihmisiä oman esimerkkinsäkin kautta kohti vapaampaa ja täydempää elämää. Kirsin suosituimpia kursseja ovat Vapaa Nainen – viikonloppukurssit sekä valmennukselliset retriittimatkat Kirsin maatilalle Kolumbian viidakkovuoristoon. Lisätietoja kirsisalo.fi sekä Facebook: Kirsi Leila

OPUS 3

Ihmeellinen Mikrobiomi

Kirsi Laitinen
Sunnuntaina 8.4.2018 klo 11:00-11:25

Mikä on mikrobiomin merkitys ihmisen hyvinvointiin ja kuinka pidämme siitä hyvää huolta?

Keho-mieli -kokonaisuus

Sanna Seesvalo
Sunnuntaina 8.4.2018 klo 11:30-12:20

Mielen ja sielun eläminen kehossa, miten ne vaikuttavat toisiinsa? Ihminen on mielenkiintoinen kokonaisuus, jossa keho näyttelee näkyvintä ja materiaalisinta osaa, mutta johon mieli vaikuttaa voimakkaasti. Sielun tasolla tarkastellessa asiat voivat saada aivan uudenlaisen näkökulman. Miten tätä kokonaisuutta voi hallita ja miten saavuttaa mielekäs tapa elää? Siitä kerron tällä luennolla.

Sanna Seesvalo on tamperelainen ekspressiivisen taideterapian ohjaaja, EFT-tunnetyöskentelyohjaaja ja energiapuhdistaja ja -hoitaja

www.seesvalo.wordpress.com

Puut ja luonnonhenget

Matti Kuusela
Sunnuntaina 8.4.2018 klo 12:30-13:20

www.hopeasulka.com

Ufot ja maan tulevaisuuden näkymät

Heikki Kulju
Sunnuntaina 8.4.2018 klo 13:30-14:20

Maya-astrologia ja miten otat omant mahdollisuudet käyttöön

Marko Palojärvi
Sunnuntaina 8.4.2018 klo 14:30-15:20

Luennolla on tarkoitus käydä läpi omaan elämäntilanteeseen liittyviä asioita maya-astrologian kautta. Muista, että et ole yksin tällä maapallolla, joten ota rohkeasti elämän esittämä haaste vastaan.

Luvassa keskustelua oman elämän tärkeydestä sielun kehityksen kannalta.

Avaudu Arkkienkelten kokonaisvaltaiselle parannukselle

DianaSofia – Anne Maarit Lahti-Ahola
Sunnuntaina 8.4.2018 klo 15:30-16:50

Avaudu Arkkienkelten kokonaisvaltaiselle parannukselle – Ota armo, pyhittyminen ja ilo vastaan sekä osaksi elämääsi

Joko kuulet kutsun Arkkienkelten? Kokonaisvaltaisen puhdistumisen, parannuksen ja pyhittymisen työpaja on jatkoa lauantain luennolle, mutta toki voit osallistua työpajaan, vaikka et luennolle pääsisikään.

Kokonaisvaltaisen puhdistumisen, parannuksen ja pyhittymisen työpajan aikana tutustumme Voima-Enkeleihin ja otamme vastaan heidän hyvin voimallisia energioitaan. Arkkienkelit Graciel ja Joyiel sekä Arkeija Sanctiel ovat korkeampien säteiden ja värähtelytaajuuksien enkeleitä.

Esittelen Sinulle Voima-enkelit IsisSofian (Helena Jakovlev) Parantavan Taiteen Enkelikuvien avulla ja tutustumme heihin syvällisemmin. Kerron heidän ominaisuuksistaan ja tehtävistään ihmiskunnan auttamistyössä. Jokaisella heistä on oma merkittävä tehtävänsä. Graciel on Armon enkeli ja meditaatiossa otat vastaan hänen aamuruskon väristä armon energiaansa saaden Sinut olemaan armollinen itsellesi ja muille. Seuraavaksi Pyhyyden enkeli Sanctiel vuodattaa sinuun kulta-purppuraista syväpuhdistavaa ja siunaavaa energiaansa – kaikkiin chakroihisi ja neljään alempaan energia-kehoosi. Tämän jälkeen kaikkien esteiden poistuttua olet valmis vastaanottamaan turkoosia Ilon energiaa – joka on kaikista korkeinta energiaa – Arkkienkeli Joyielin avustamana. Samalla Korkeamman Rakkauden Agape-chakrasi aktivoidaan toimintaan ja voit sen kautta virtauttaa Ilon energiaa myös muille.

Työpajan jälkeen kokonaisvaltaisesti puhdistettu, pyhitetty ja ilontäytteinen energiasi saa Sinut tuntemaan itsesi kuin uudesti syntyneeksi. Loistat tätä kristallin kirkasta energiaa myös kaikille ympärillä oleville läheisillesi.

Työpajan hinta on 15 €.

Olet sydämellisesti tervetullut työpajaan – me Voima-enkeleiden kanssa jo odotamme Sinua! 💟

Jaa iloa muille!